Verkoop & aankoop

Verkoop 

Wenst u uw woning te verkopen? Iedere succesvolle verkoop start bij een objectieve schatting van uw woning. Meten is weten. Zo staat u stevig in uw schoenen. Een objectieve taxatie is een heel nuttig document tijdens de onderhalingen met kandidaat-kopers. 

Aankoop

Overweegt u een nieuwe eigendom aan te kopen? Wie een huis koopt, moet zijn financieel huiswerk maken. Een tweede opinie over de vraagprijs van een bestaande woning is nooit overbodig. De huidige marktprijzen zijn zeer variabel waardoor het niet altijd eenvoudig is de intrinsieke waarde van een onroerend goed te kennen.  Een objectieve schatting is wenselijk. 

Sinds 1/1/2022 is het verplicht door de Nationale Bank van België om een onafhankelijke schatting toe te voegen als u een lening aangaat die uw aankoop van een onroerend goed financiert.

Heeft u een schatting nodig op vraag van uw bank, dan kan u beroep doen op ons. De financiële instelling zal steeds een waardebepaling vragen bij de aankoop van een woning, het afsluiten van een overbruggingskrediet of als u uw onroerend als waarborg wenst te gebruik